JOrdgubbs freak :D!

Hej igen bloggen jag har just ätit jordgubbar o vill bara säga att I LOVE IT <3
Det är seriöst typ det sommrigaste man kan äta och freak som jag är så var jag tvungen att ta bild :)

hah stor, fin bild på typ det bästa som finns!

TUGGAR PÅ JORDGUBBAR
( tuggade)


hemma igen :)

Tjingeling bloggen o läsarna förstås :)
NU är jag hemma i gen och jag har faktist blivit lite solbränd också :D
och förkyld... och säkert gått upp i vikt.. asså shit jag fattar inte hur min farmor orkar först när vi kommer dit så får vi:
drömmar, dågra andra kakor, körsbärskaka, och drömmtårta. sedan till efterrätt på kvällen fick vi ngn fruktkaka och på morgonen fick vi två olika sorters hembakt bröd till frukost och sedan efter lunchen fick vi lingonparafä (stavning) och efter det kladdkaka! jag ba men shit ska hon öppna konditori eller?? aja det var iaf gott... eftersom vi åkte bil i samanlagt fyra timmar mitt ute på landet så har jag tahit lite bilder på sveriges vackra försommarlandskap :P
och här kommer dom:





Liten bildbomb sådär :P
Jag tyckte faktist att det var ganska fina bilder.. vad tykte du?? komentera :D

TAck o hej landskapsbilder från mej :)


farmor o farfar-.-

Aloha bloggen :)
Just nu sitter jag i pyjamas vid min systers dator och kollar när bussen till högdalen går för jag ska spel en liten konsert där och efter oss kommer måns zelmerlöv (stavning??) så jag kanske stannar o kollar på han :P men sen när jag kommer hem så ska vi typ äta lunch och efter det åka till farmor o farfar eftersom att farfarf fyller år... man ba oj vad kul men eftersom det är så fruktansvärt fint väder så ska vi i af ta mammas bil JIPPIE! :D och vi ska köra utan tak hela vägen , de kallar jag chill för då kan jag sitta där o sola o lyssna på musik och smsa om de e ngn som vill ? :D
men i af så betyder ju detta attt jag inte kommer hem förns i morgon ngn gång så det blir inget bloggande ''/ men ni kan ju iaf läsa min berättelse  ifall ni inte har ngt att läsa :) tack till er föresten som tycker den är bra, det ökar mitt självförtroende enormt :) eftersom detta ärr min syrras dator så blir det en bild på henne i dag :P

min lillasyster taha XD

TACK O ADJÖ, SOL INTE SNÖ


Klänning


min klänning :) hah den ser självlysande ut XD

annan bild :)

Så nu vet ni hur den ser ut skiiit interesant men whatever :P

tack o hej klänningstjej :P

FRIIIDAY!

Holla ketal bloggen:)
I dag har jag redovisat svenskan ASNERVÖS :O hela jag var värsta bodyshakern XD men jag tror att det gick bra iaf :)
just nu händer det typ nada och jag har glömt bort allt jag hade tänkt att skriva DX men men:P nu har jag i af några bilder som jag kan lägga upp från i onsdags som jag lovade :) :

jag + emma :)

emma+mupp jag -.- gjuder på den

cool bild på emma tagen av MEJ!
Sen hade inte hon lagt upp nåra fler bilder på sin blogg så det kan tyvär inte bli några flera :P

jag satt just o tänkte på skolavslutning och hur underbart det ska bli med skolavslutning och då kom jag på att de är en del som har frågat om min klänning så jag lägger upp en bild på den strax :)

tack o hej från mej


tyck till :)

sååååååå!
Nu har jag lagt upp *hela* min berättelse och jag är ganska nöjd faktist
 men nu är frågan vad tycker NI?
och i morgon har jag redovisning men jag vet inte vilket stycke jag ska läsa upp :S
snälla hjälp mig att bestämma,
 vilket stycke tycker just du är bäst?
Ja där fick ni något att läsa och svara på :P
Nu måste jag tyvär plugga med mattematiken så jag ska ta o sluta....

Tack så mycke vilket stycke?


Berättelse slut

Siri smällde ihop anteckningsboken med ett ``pang´´. Hon gick med långsamma steg mot badrummet och hon hatade sig själv varje sekund. Nu skulle hon göra det och ingen kunde stoppa henne för hon var värd det. Hon stängde dörren ljudlöst bakom sig och gick fram till badrumsskåpet. För ett ögonblick såg hon sina gröna ögon blicka tillbaka från spegeln. De var fulla av hat och rädsla men hon tvekade inte. Siri öppnade badrumsskåpet och tog ner sin mors sömntabletter med vänsterhanden. Hon tog en tablett och svalde den med vatten... en till... en till... Nu började hon bli dåsig så hon hällde i sig det som fanns kvar. Innan Siri föll ihop och aldrig mer vaknade så hann hon tänka en sista tanke:
Hon var värd det.


berättelse forts.

Hah, där fick ni som jag lurade! Jag började verkligen inte att äta igen, det var jag alldeles för tjock för. Jag kanske åt men maten stannade aldrig i min mage, ni förstod aldrig att jag kräktes upp den. Det var tack vare min mammas köttbullar som jag kom på idén.

- Siri, det är mat! Ropade mamma från köket
- Jag kommer!
- Jag har gjort köttbullar för din skull, sa hon i hopp om att jag skulle äta.
- Mm, vad gott, sa jag och jag var verkligen uppriktig vilket fick min mamma att lysa som en sol.
- Ät på du bara, sa hon glatt. Och jag åt, för första gången på riktigt länge åt jag faktiskt riktigt mycket, men jag hade en plan.
- Tack för maten, sa jag och log.
- Ingen orsak, sa mamma och strålade med hela ansiktet, men jag gick raka vägen in på toan och stoppade två fingrar i halsen...

Så höll det på; Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova, Skola, slag, blod, äta, kräkas, sova.
Jag började omedvetet fundera på om jag skulle ta mitt liv, jag hade ju ändå ingen framtid. Det var jag alldeles för misslyckad för... Efter hand så slutade jag fundera på om jag skulle göra det och bara på hur jag skulle göra det, och nu har jag bestämt mig. Jag gör det.

Tack och adjö
Nu ska jag dö


berättelse forts.

På morgonen nästa dag sminkade jag mig lite extra svart runt ögonen eftersom att det matchade håret, satte på mig en svart säckig tröja för att dölja fettet och gick sedan till skolan utan frukost som vanligt. Så fort Linda fick syn på mig ropade hon:
- Usch, Siri har blivit ett emo!
- En emo-fettklump! Utbrast hon som hette Moa och de andra började skratta sitt elaka hemska skratt. Okej, tänkte jag nu har jag gått från fettklump till emofettklump. Det är bra att någon inser att jag är fel. Jag är inte lika mycket värd som andra det är bara så. Just när den tanken for genom mitt huvud så fick jag en idé. Jag skulle straffa mig själv för att jag var så konstig. Jag skulle skada mig själv och ingen kunde stoppa mig.

Stycken blev bara kortare och kortare nu... Siri tittade ner på sina armar och tänkte tillbaka på första gången. Då hade det varit något stort men senare blev det till en vana. Hela armarna var fulla med ärr från den första tiden men när de blev fulla började hon hitta på andra ställen. Hon drog upp ena byxbenet och tittade ner på ärren där. Hon drog upp tröjan och tittade på de hemska ärren på magen. Hon gick fram till spegeln och tittade på ärren på ryggen och hon tittade på sina revben. Äntligen var hon smal! Siri gick tillbaka till skrivbordet och fortsatte att skriva.


berättelse forts.

Så redan nästa dag satt jag i en orange soffa och väntade på psykologen. Per hette han visst... Men det spelade ingen roll, jag var ändå bara här för mammas skull.

- Siri Larsson?

- Mm, det är jag.

- Åh, kom in, kom in. Jag steg in i ett litet, vitt, kalt rum som var möblerat med endast ett bord och två stolar.

- Jag har pratat med din mamma och hon säger att du uppträder... annorlunda.
- Jaså? sa jag och försökte att inte låta brydd.
- Hon säger att du inte äter längre...
- Jaha, och? svarade jag kaxigt.

- Det är farligt för dig att inte äta, sa Per allvarligt men den här gången brydde jag mig inte ens om att svara.
- Så vi ska nu lägga upp ett schema över dina måltider och hur mycket du ska äta.
- Det kan väl inte du bestämma?
- Jo det kan jag, svarade Per lite besvärad över min attityd.
- Nej det är min ensak! Nu började jag att bli irriterad, han skulle väl inte komma och lägga sig i mitt liv. Jag var tjock och jag ville banta. Det var väl inte hanns problem? Det här märkte tydligen Per eftersom han helt ändrade taktik, det syntes i hela ansiktsuttrycket, han suckade och frågade:
- Siri, vad är det som har hänt egentligen?
- Inget, svarade jag tyst.
- Jo det är det, vi kan se det.
- Inget sa jag ju! Nu var jag nära gråten för jag både hatade och tyckte synd om mig själv.
- Siri... sa Per långsamt. Han såg så snäll ut med sitt rakade huvud och sina lockande snälla ansiktsuttryck men jag kunde inte berätta så i stället sa jag bara:
- Ja, det är mitt namn. Han suckade igen och sa:
- Vi gör så här nu: Skolsköterskan har erbjudit sig att ha extra hälsovårdskontroller med dig varje månad för att kontrollera din vikt. Okej?
- Okej.
- Bra då får du gå.
Min ända tanke när jag gick ut genom dörren var: Glöm det! Eftersom de försökte stoppa mig så hade det alltså visat resultat och då var jag på rätt väg.
Det var första gången som jag gick till Per men tyvärr inte sista. Det var också den dagen som jag färgade mitt hår svart och klippte det i en spretig frisyr.

Siri sviktade bakåt på stolen och bet på pennan innan hon fortsatte skrivandet.


berättelse forts.

En dag när jag kom hem från skolan så satt mamma och väntade på mig vid köksbordet.

- Siri vi måste prata, sa hon och tittade rakt in i mina ögon.

- Om vad? Frågade jag även fast jag redan visste svaret.

- Om dig Siri, sa hon och suckade djupt. Vad håller du på med?

- Vadå får man inte ändra klädstil eller?

- Jo, jag bryr mig fan heller om hur du klär dig det gör du precis som du vill men du äter ju ingenting! Förstår du inte att jag blir orolig?

- Men jag äter ju i skolan, jag är bara inte hungrig hemma.

- Nu ljuger du för mig också! utbrast hon med darrande röst samtidigt som hennes ögon blev glasartade och underläppen darrade.

- Men varför svälter du dig själv? Förstår du inte hur farligt det är?

Jag svarade inte och hon började gråta. Jag vek av med blicken och tittade på knoppen till ett av de vita köksskåpen, men jag kunde ändå inte tränga undan ljudet av snyftningar. Så jag tittade på de gul-röd blommiga gardinerna istället och efter det vandrade min blick över till den lite vissna krukväxten som stod på fönsterbänken i marmor.

- Du...du... tittar ju inte ens på... mig! Snyftade hon fram. Men jag tittade fortfarande på allt utom henne.

- Snälla Siri du kan väl åtminstone se på mig när jag pratar med dig? Då hade jag inte längre något val. Jag slet blicken från ett stolsben i ek och tittade rakt in i de blåa ögonen och upptäckte att hon såg äldre ut, mer sliten liksom. Där fanns ett tydligt rynkmönster runt ögonen och gråa hårstrån som hade börjat tränga igenom det bruna håret som var så likt mitt, men de blåa tårdränkta ögonen var inte alls mina, de hade jag fått av min far som hade lämnat oss dagen då jag föddes...

- Siri, sa hon svagt. Jag vill att du ska gå till psykologen.

- Nej, aldrig! Sa jag vettskrämt!

- Jo det vill jag. sa hon bestämt den här gången. Om du inte går dit själv i morgon så följer jag med dig personligen.


sorry

Aloha ock sorry!
Det  har inte blivit några inlägg de senaste dagarna men jag hoppas att ni inte är allt för besvikna för jag har haft lite fullt upp :P tex igår va jag typ me emma till kvart över nie o då pallade inte jag blogga utan kollade klart på
''en skräddarsydd lillasyster'' på tv 4 jag va fett mobbad då jag ba satt där helt själv o drack te XD men inna emma gick så hade vi iaf jävlit kul och tog skita många bilder som hon inte har skickat / lagt upp på sin blogg så tyvär kan jag inte lägga in dom av den anledningen. Sedan är det så att ALLA bilder som hin tog på mig när jag hoppade studsmatta blev HELT cp ni fattar kanske inte vad jag menar med det men jag  kanske Observea KANSKE lägger upp någon av dem på mig när jag får dom annars blir de i af på emma:)

Idag var jag med clara men de hände inte så jätte mycket så jag orkar inte skriva om de men de var kul iaf. Nu måste jag typ plugga lite men jag lägger i af in resten av min berättelse strax ;)

Tack o hej bloggpastej


Berättelse forts.

Fettklump, det var vad hon var, tänkte Siri just som hon satt där och skrev. Hon tittade ner på de knotiga fingrarna som höll i pennan men tyckte mest att de liknade prinskorvar. Skolsyster och mamma sa att hon var mager, att hon var sjuk.

Hah, själva tanken var skrattretande. Hon var äcklig, det hade hon blivit upplyst om redan sin första dag i den röda tegelbyggnaden. Orden hade gjort ont som slag. Det sved lika mycket som snitt efter en kniv, eller ett rakblad.

Från den dagen ändrades mitt liv. Likadant varje dag, så fort det inte fanns någon lärare i närheten så fanns de där med sina ord som jag senare kom att kalla slag eftersom de gjorde mig ledsen, fick mig att tappa andan och gjorde ont.
- Tjockis, Tönt, Missfoster och värst av allt fettklump! Efter ett tag började jag förstå att det inte bara var tomma ord som de sa till mig, allting stämde. Jag förstod inte varför just jag var född till ett missfoster men jag antog att om det nu fanns en Gud så måste det ju finnas någon mening med mig, men jag tror inte på gud och det finns ingen mening med mig. Min kropp äcklade mig själv också så jag började banta. Jag åt mindre och mindre, jag hällde ketchup på maten för att bli mera äcklad av den, jag hoppade över lunchen i skolan och när hungern blev som värst så tog jag en Ipren mot värken. Jag började att rasa tre kilo i veckan och även om vågen visade tillfredställande resultat så såg jag ingen skillnad så jag fortsatte. Jag klädde mig bara i svart efter incidenten med den röda tröja första dagen, jag sminkade mig med både maskara och kajal och hade bokat tid för att färga mitt hår svart. Allt detta hade hänt när september övergick i oktober...


monday means murder!

Aloha bloggen! :D
Jag menar inte det där med murder bara så ni vet jag tyckte bara att det var kul:P
(typist mig XD)
I dag har det inte hänt något kul typ eller jag har väl varit i skolan o så men det är fullständigt ointresant.
Senare ikväll ska jag spela en konsert i vantörskyrka (booooring) men det är väl ingen som bryr sig om det heller...
jag har i alla fall skrivit rent lite mera på min berättelse så det kommer upp i ett inlägg aldeles strax :)

Good baj chanhai


Jag e fett duktig :O

Haloha bloggen!
I dag har jag varit skiiiiita duktig jag har ''sprungit'' okej då joggat 3.5 kilometer utan att stanna! Jag e faktist riktigt stolt :)
Okej jag vet att de säkert finns dom som sitter framför sin dator och asgarvar bara för att jag typ har sämsta kondisen men man måste ju börja ngn stans eller hur?? Så om ni såg ett lite gult o blått dammoln (hah) ute på vägen i dag så var det förmodligen jag eftersom min spring outfit såg ut såhär:

jogging outfit
Sedan så var det ju så att jag hade varit o shppat i går så här kommer bild på det :)

flashiga jag + flashiga lillasyster
man kanske inte ser mäst på bilden men whatever :P
Det kanske e ngn som undrar vart fortsättningen på berättelsen har tagit vägen o jag vill bara säga att den finns bara som kladd i ett blått svenska häfte än så länge men jag promisar att den kommer att hamna här på bloggen så snart som möjaligt! ;)

tack o hej från en kondis tjej ( iaf wannabe XD)


Lördag :)

Haloha Bloggen :D
Jag kom just hem från en shopping tur där jag köpte den där kjolen, ett par leggins och ett par vita jeans för 20 spänn :O
Dom va typ lite stora och så men man bah vafan de e lixom 20 spänn det räcker vanligtvis till en glass ungefär och jag har länge velat ha ett par vita jeans så nu kkom ju ett perfekt tillfälle X)
så här ser de iaf ut :

Mina nya 20 kroners jans :)
Mina andra kläder som jag har köpt tänkte jag ha ikväll när vi får gäster så bilder på de kmr en annan dag, kanske imorgon ;) Och sen så vill jag bara säga att just nu så har jag 1000 fria sms så det är bara o messa på så kmr jag garanterat svara :D Nu har jag typ inget mera att skriva utom att jag typ måste städa mitt rum nu, usch fyfn jag vill verkligen inte :'( men jag har inge val för det ser förjävligt ut här inne-.-

baj baj rabarberpaj XD


Dagens

Asså shit  dehär är typ mitt femte inlägg idag :O ´Men de e bara eftersom jag har lagt in halva min berättelse också men ändå :p I af här kommer dagens :)
DAGENS VÄDER:  Regn, sol, moln
DAGENS KÄDER: skitgamla jeans t-shirt skärp
DAGENS HÅR: utsläppt
DAGENS HUMÖR: neutral :P
DAGENS SÖTNOS: jadu ingen aning
DAGENS "KANSKE INTE SÅ BRA": jag har inte städat XD
DAGENS ONÖDIGASTE: min lillasyster
DAGENS LÄSKIGAST*GÅRDAGENS : Spökhuset:S
DAGENS MÅSTE:  brass i högdalen
DAGENS ROLIASTE: typ inget -.-
DAGENS LÅT: ayo technology milow
DAGENS BILD:ingen
DAGENS TRÅKIGASTE:typ plugg eller dehär inlägget X'D 
DAGENS BLÄ: Största fågelskiten på studsmattan :S

Tack o hej tråkigaste dagens från mej

forts. Berättelse

När det senare ringde ut på rast upptäckte jag att det var flera stycken som började gå mot mig och i täten fanns Linda. Men det var liksom något fel, ingen av dem log som om de skulle komma och välkomna mig utan tvärt om. Jag försökte ändå med ett trevande leende men allt jag fick tillbaka var:
- Vem tror du att du är snorunge? Linda stirrade på mig med iskalla blå ögon och väntade på reaktionen från sin kommentar och när jag inte lämnade någon reaktion vände hon sig till sitt gäng och sa:

- När jag hör namnet Siri så tänker jag på en tjock tjej med så här kort hår (hon visade med händerna någonstans strax ovanför axlarna) och fräknar i hela ansiktet!
Alla tjejerna började skratta ett elakt skratt och det kändes som om någon hade hällt en hink med iskallt vatten över mig fast jag visade fortfarande inget.
- Du tror att du kan komma hit och bara smälta in men fan heller med ditt fula hår och dina hemska kläder. Den där tröjan skulle min mormor ha valt! Sa Linda och rösten var full av förakt.
- Men det kanske är för att jag har fått den av min mormor, sa jag och tyckte att jag ägde henne men insåg att jag hade fel när alla fem skrattade sitt hemska skratt igen och jag bara stod där som någon utomjording. När de äntligen hade sansat sig sa Linda:
- Hallå, är du dum eller? Köper din mormor kläder till dig?
- Nej, bara ibland... svarade jag ledset för jag tyckte ju om min mormor och min tröja.
- Du måste seriöst vara den sorgligaste ungen jag har sett! Skrek Linda upprymd.
- Du e så ful! skrek någon bakom Linda.
- Tönt! ropade någon annan. Och nu var alla igång och skrek saker som:
- CP barn!
- Missfoster!
- Äckel! Orden blev bara värre och värre men jag hade inget att säga till mitt försvar. Till sist stoppade linda allt genom att vända sig mot sitt gäng och skrika:
- Vi doppar henne!
- Jaa! jublade alla de andra och med ens insåg jag vad de tänkte göra. Jag blev rädd, jag sprang, sprang fram till en dörr, en grå dörr, jag slet upp den och sprang in men insåg till min fasa att det var en toalett. Jag vände mig om för att se om det fanns någon chans att smita men då stod de där i dörren och hånflinade.
- Du trodde att du skulle kunna smita va? frågade linda hånfullt. Men då ska jag berätta för dig att ingen smiter från oss. Hon gick långsamt mot mig men jag backade.
- Nej, rör mig inte!
- Nej jöj mig intee! Härmade hon med bäbisröst. Hon tog mina armar, vred dem bakåt så att det gjorde ont och ledde fram mig till toan. Hur mycket jag än försökte slita mig loss så höll hon mig kvar för hon var så mycket starkare än jag. Hon böjde mitt huvud framåt, neråt. Jag blundade och hörde ljudet av ett toalettlock som öppnades, jag kände stanken från avloppet sekunden innan jag kände iskallt vatten skölja över mitt huvud. Jag ryckte till av chocken men Linda pressade mig bara längre ner i toan samtidigt som min tröja gled uppöver min mage.
- Men gud, hon är ju värsta tjock ju! skrek någon med hjäll röst.
- Usch! Jag har just hållit i en fettklump! Utbrast Linda och lät djupt äcklad.
- Fy fan, hon är värre än jag trodde, sa någon annan.
- Kom vi går, hon äcklar mig, sa Linda och de gick men jag stod kvar, ensam.


forts. Berättelse

Jag heter Siri, Siri Larsson. För mig är det namnet Synonym med: Tjock, ful, tråkig asocial, konstig, äcklig och fettklump. Det var det som jag fick lära mig i skolan av mina så kallade klasskamrater och för mig är inte det något som de har hittat på utan för mig är det fakta...
det är därför jag tänker skriva ner händelser från de senaste två terminerna i mitt liv.

Första dagen i den nya skolan: Datumet var 21 augusti 2008 och jag tog på mig den röda stickade tröjan som jag hade fått dagen innan. Jag vred mig framför spegeln och lade märke till att den bruna luggen hängde ner lite för långt i ögonen och resten av det halvlånga håret var slitet i topparna. Jag tänkte att jag borde klippa mig men att det fick vänta ett tag till. Jag hade inte ens blivit solbränd under sommaren för den spetsiga näsan var precis lika blek som innan sommaren, och så de där gröna ögonen som mamma tyckte var så fina... Gröna ögon, röd kofta. Tja, det var väl snyggt...
- Äh, whatever jag får väl duga som jag är sa jag till min spegelbild.

- Larsson Siri? Hennes röst var skarp och genomträngande och väckte mig ur min studering av klassen, där fanns alla sorter utom sådana som jag...
- Äh, ja, svarade jag förvirrad.
- Är du osäker på vad du heter eller? Frågade min nya lärare Magdalena skarpt och tittade på mig över sina runda glasögon.
- Nej jag är lite trött bara, ljög jag.
- Men sitt för all del inte och sov på lektionerna Siri! utbrast Magdalena irriterat.
- Förlåt mig, sa jag fast jag egentligen inte menade det.
- Bra då kan vi gå vidare. Moberg Linda?
- Ja, sa en röst bakom mig. Jag vände mig om och precis bakom mig satt en tjej satt en tjej som jag inte förstod att jag hade missat förut eftersom hon var ganska... iögonfallande... Hon satt och vägde på sin stol samtidigt som de vita tänderna ihärdigt tuggade tuggummi. Hon hade långt blont hår, för långt och för blont. Eller det var fint men det såg liksom onaturligt ut. Hon hade blåa stora ögon som var kantade med smink som jag då inte ens visste namnet på. Kläderna var av de allra senaste och dyraste märkena, det var i alla fall vad jag trodde. ``Linda Moberg´´ i den här världen betydde det namnet perfekt. Frågan var bara vad jag gjorde här.
- Men vad glor du på tönt? Frågade hon och rösten lät förnärmad.
- Inget, sa jag generat och vände mig om igen.


Berättelse


Siri stängde av stereon med ett knapp tryck. Hon gick med bestämda, långsamma steg mot badrummet och hon hatade sig själ varje sekund. Nu skulle hon göra det och ingen stoppa henne för hon var värd det. ``klick´´ hon vred om låset till badrummet och gick fram till badrumsskåpet. För ett ögonblick såg hon sina gröna ögon blicka tillbaka på henne från spegeln, de var fulla av hat. Siri öppnade badrumsskåpet och tog ner sin mors rakhyvel. Hon kramade den hårt med vänsterhanden och skar sedan ett djupt jack i högerarmen och sedan ett till, ett till och ett sista. Det mörkt röda blodet rann över armen och droppade ner över det vita kaklet. Det gjorde ont men hon var värd det.


Fredag :)

Shululu bloggen!
Idag har jag typ en sitta hemma dag för jag behöver plugga lite o städa lite o sen ska jag till högdalen och spela valthorn... så det kan nog bli lite bloggande idag :)

Igår var jag på grönan för tredje gången i år och fick ett nytt åkband till min samling.

haha tre stycken redan
Vi var typ ganska mycket på ''barnavdelningen'' igår när jag var där med filippa, lizz, elin(F), och linnea så då fick vi kramas med den här filuren XD


jag såg för hemsk ut men filippa är söt ;)
Jag, Lizz och Linnea gick också i spökhuset och som vanligt höll jag på att dö-.-
Precis när vi typ leker kaxiga och ska gå in så bakom första kröken står det ett spöke och skrämmer oss så  att jag typ håller på att pissa på mig -.- så sen var jag fett rädd hela tiden och skrek såhär till alla
- NEJ! RÖR MIG INTE RÖR MIG INTEEE!!!
fast det är ju då dom skräms så jag försökte att hålla käften istället. Sen när vi skulle gå ut så var det typ en mumie och någon mer som jagade ut oss :O eftersom jag är fett lättskrämd så hade jag ju flipp och typ blev överlycklig när jag äntligen kom därifrån hehe:P

jag o linnea leker rädda utanför spökhuset :P tyvär ser jag ut som en mupp-.-

Juste jag lovade ju att lägga upp mitt steg tio i svenska så jag kör på att jag lägger upp den i delar och första biten kommer strax ;)

tack o hej från en lättskrämd tjej

andru + italien = sant

asså bullshit!
I morgon åker andrea till italien och jag får inte änns följa med i bagaget!
Det kommer bli jävlt tomt utan henne här i sverige plus att när hon kommer hem kmr hon att vara brun (ORÄTTVIST)
bortsätt från att andrea åker bort så är det typ inte heller någon annan som är hemma iaf inte i örby-.-
och de e fett långt till årsta där elin o filippa o sandra bor-.- fast dom o maya e ju iaf hemma :) till skilnad från alla andra *suck* jaja jag får väl bara åka en bit för att träffa mina vänner eller så får de komma hit Moahaha :P eller man kan ju hoppas att dom vill de??
Okej nu känner jag att det blir lite mycket så att jag sitter o skriver ner typ allt jag tänker här o det känns liiiite konstigt så att jag ska nog sluta nu..

Tack o ha det bra andrea ska till italia!


Onsdag + Långhelg ;)

haloha bloggen!
Just nu så har jag tråkigt.. Nyss var jag typ med på min lilllasysters kalas eftersom man fick tårta och då kunde jag ju så klart inte hålla mig undan, hehe XD.
Sedan skulle dom slå på en oinjata med massa godis i så då var jag ju så klart också närvarande i hopp om att få Godis och eftersom alla malins kompisar tydligen älskar mig så ficka jag fett mkt godis av dom :D, särkilt andreas lillasyster för hon gillade typ inget, taha :P men här e  iaf en bild på mitt godis som jag tigde till mig:

jag hade ätit lite innan också ;)
 förut i dag var jag med andros och då tog hon lite egobilder med min kamera som jag e ganska övertygad om att hon inte vill att jag ska lägga upp här men min kamera mina regler, hon får helt enkelt ta o skylla sig själv XD

haha annie(haha) cooling tyvär orkade jag inte klippa bort mig själv men jag bjuder på den;)

Tack o hej har man godis kallar man på mej


Kort inlägg ;)

hejsan svejsan bloggen
sitter här nu och ska renskriva llite på datan hade jag tänkt så dert blir ett kortis inlägg..
I dag har vi haft kurs i skolan men jag blev klar 20 i tio, *stolt* , och sedan orkade jag typ inte jobba ngt med stegen så jag har mäst chillat hela dagen ;) fast i och för sej så måse jag ju ta igen de nu,, eller de e mäst för att våra datorer i skolan suger så där är det as segt o renskriva ockso me´n men... Jag kom på en sak föresten:P I går så var de en snubbe som jag känner som kallade mig wannabe fjortis, haha, e inte botten nådd då när jag är fjortis?
jag tyckte de va lite kul bara :p

tack o hej kort inlägg från mej!

MÅNDAG!

tjena snebenabena bloggen

i dag har typ varit väldigt händelselöst utom att vi fick våra brevvänner från australien kan bli riktigt kul faktist men heter Tiarna och jag tror att jag ska svara på hennes brev nu faktist:) eller jag skrev de på engelskan men ska skicka det nu.. MEN VEM BRYR SIG! :S jag e fan dum som om ngn överhuvudtaget tycker att de e kul o höra om de...
jaja på idrotten i dag var jag fett skillad asså jag sprang i från fabian med typ en halv meter jag e så jävla stolt asså :P

I helgen gick i af jag o andrull på grönan och lite senare kom ampi dit också jag orkar inte gå in på en massa detaljer men vi åkte iaf Insane den var riktigt cool iaf :D
här kommer lite bilder:

I<3Icecream

jag, slänggungan



sötaste andrull i bilen på väg hem
det får ta o räcka för idag

tack o hej leverpastej

är mobbad-.-

halu och sorry , jag har ju inte skrivit på typ hela helgen för jag har inte riktit hunnit....
men men jag skriver ju iaf nu :) MEN jag undrar varför ingen läser min blogg eller kommenterar -.-!
jag får fanemej ta och sätta upp lappar i skolan eller ngt ;O för just nu har jag adhd på att mitt besökarrekord är 15 per jag menar det är ju INGENTING! jaja det är väl bara att inse att det är något som är fel med min blogg dårå men jag e ändå fett mobbad!
 vi gör så här nu *ALLA* som läser min blogg skriver en bra och en dålig sak med min blogg på kommentarerna!
ska äta nu men kommer strax med ett nytt inlägg ;)

KOMMENTERA MERA

GRÖNAN! (igen)

TJA!
idag ska jag till grönan med andrull :)
fast först ska hon ha fotbollsmatch så vi kommer väl inte dit för äns vid tv eller ngt... men det gör inget för jag har en del jag behöver göra först... eller det är ju tråkit att vi inte kan vara där så länge men vi är ju *äkta* V.I.P med våra guldkort så det är ju gratis! o då spelar det ju inte så stor roll faktist ;)
Nu ska jag nog damsuga mitt rum, klippa gräset eller möjligtvis öva på mitt instrument som ser ut såhär för er som alltid har undrat:

kanske lite liten bild men nu vet ni iaf ;)
kanske slänger in ett inlägg med bilder o så när jag kommer hem annars hör jag av mig imorn

tack o hej ngn som vill henka på andrull o mej ??

fräsh:P

jaha ... nu sitter jag här nyduchad och fräsh fast i västa luffarkläderna ever, tahaha
 alltså förberedd på att bara sitta inne med la familia ( hah jag läser ju inte änns spanska XD)
okej det kanske inte heter så men WHATEVER! jag hade tänkt att skriva några rader på mitt sv steg 10 men så skrev jag några rader här istället... När jag är *helt* klar med min berättelse så kan jag lägga upp den här så att ni får läsa lite äkta skönliteratur! XD närå jag skojade bara men så ni kan säga vad ni tycker :D

Imorgon ska min lillasyster åka till kolmorden på klassresa så jag har huset för mig själv! ( JIPPIE)
faast hon ska typ gå upp vid sex så risken finns ju att the little mother F****R väcker mig och då e hela dan förstörd..
fast jag hoppas att jag får sova ut då....
men annars vet jag inte riktigt vad som händer eller jo jag skulle åka till stan med mami.. sen kanske man kan dra till grönan :D det skulle ju ge helgen ett litet lyft!

tack o godkväll jag har hustet för mej själl... v


Fredag:)

shuuuu =)
det blev inget inlägg i går för jag pluggade med andros o sen så spelade jag en konsert som hon kollade på och när jag kom hem orkade jag inte starta datan :)
Sedan kan jag bara säga att jag har vant mig vid mitt hår nu och tycker inte att luggen är lika hemsk längre men det är fortfarande kort *snyft* fast de var ju slitet så.. jaja whatever! Så eftersom jag inte skäms längre så ska jag lägga upp en bild på min nya frilla :)

man ser inte heller att det är kort när man är uppsatt så jag kör på det =p

men nu får jag tamefan ta o skriva om något annat än mitt hår XD
t a x kan jag ju lägga upp bilder från i onsdags som jag sa :)

finare bild på mej  från typ en påle man va tvungen att gå balansgång till från en brygga :P

andrea när vi käkade lunch :)


,linnéa,filippa,torin,andrea sirvan, ida(?)
fosia,claudia,elin,sandra,lizette,jasmin ;)

ADA AMANDA

tjejorna vid vattnet :)

kallt som fan!

torin+andrea+3D glasögon = SEXIT XD

nu får det allt ta o räcka med bilder och blogg för stunden :)
tack o hej från lilla mej :P


JÄVLABAJSHÅR!

Hej och USCH!!!
Idag har jag klippt mig och det blev så jävla fult så det är inte sant jag ser ut som någon jävla gammal egyptisk drottning (asså inte så vacker som dom utan med frisyren) ada har försökt övertala mig i ett halvår att jag ska klippa lugg och nu lyckades hon alltså och det blev hemskt! buhuuuuu fast luggen var inte det värsta utan det var att frisören skulle klippa topparna o klippte hon fem jävla centimeter :O??? så nu sitter jag här och sörjer mitt hår BUHUHUU!! :*(
och eftersom det blev så fult så lägger jag inte upp ngn bild! HAH där fick ni!

jaja jag kan ju inte bara tjata om det så jag ska väl t e x ta upp att jag är jätte nöjd med headern / designen som jag och emma har gjort helt sprillans ny och jag är faktist väldigt nöjd med den i af :)

och i skolan idag så var vi på tekniska museét och de var väl roligt , jag tog massvis med bilder som jag verkligen inte orkar ladda upp just nu men kanske någon annan dag. när vi gick från tunnelbanan o dit så battlade jag o amamda renwar och fabian för dom var så fruktansvärt dåliga på att rimma så de var inte sant XD haha
När vi åt matsäck så gick vi i af ner till vattnet , när vi hade käkat upp alltså och där badade vi fötterna och tog bilder o höll på tills niklas lackade o vi var tvugna o gå in o titta på film fast det var ju också kul fårstås men ändå :P

nyss så förhörde papi mej på franskagloserna och jag blandade i hop allting som vanligt men till slut kunde jag det och nu är jag klar med steg 7 :D!
Usch vad tråkigt dehär innlägget blev utan några bilder... ''/ jaja det får väl bli nåra då:

jag med mitt hår innan hemska klippningen + dagens outfit
äsh det kan inte bli några fler bilder nu jag måste go to bed men ett litet avslut blir det i af ;)

ny frisyr jag den avskyr
tack o hej leverpastej

haha en dubbel där :P


ny header by emma

tjena allihoppa, nu har jag och ylva gjort hennes header, visst blev den riktigt cool!
ylva har inte sätt hela än för hon va tvungen att gå hem. I hope she like it!
tusen pussar / www.baraemi.blogg.se

Tisdag :)

Hej bloggen och läsare :)
först vill jag bara för komentarerna det blir mycket roligare att blogga då nämligen :)

Idag har de inte hänt så mycket utom att i skolan i dag så fick typ anton renwar o kevin städa i ett litet rum fast det inte var dom som hade klottrat ner rummet XD och vi satt i klassrumet som hörde ihop så vi hörde allt va dom sa de va sktiaroligt för heltblötsligt hör man ett litet pang o då har någon metallgrej ramlat ner från taket och landat på anton XD
haha stackrn blev nog helt vettskrämd fast han asgarva så det var nog inte så farligt trots allt...
men men när jag kom hem så gjorde jag en super smarrig och sommrig drink som ser såhär superläcker ut:

den smakar lite som slush om ni har druckit det fast detta är inte bara supersmarrigt supersomrigt och superläckert den är också supernyttig för man gör bara så här :
1:Häll i lagom med apelsin juice i någon behållare eller så,
2: häll i lite lagom med frusen mango och mixa med en mixerstav
3: häll i lite lagom med frusna hallon och mixa
4 : häll i lite lagom med frusna jordgubbar och mixa igen.
5: om drinken nu har konsistens som slush så är det bara att dricka och njuta:)
självklart går det att göra med andra frukter och bär men jag personligen tycker att dettta e supergott :)
Så det var ett drinktips från mig :) jag lever typ på de där..
 och jag tycker att jag var väldigt snäll som delade med mig av det. =)
så nu finns det bara en ska kvar att säga eftersom ni tydligen gillar mina rim =) 

tack o hej det var ett drinktips från mej :)


hehe

om de va ngn som hann läsa om tävlingen så säger jag bara att jag ångrade mej...
 de där var t o m för konstigt för att vara mig:P
tack o hej ingen tävling från mej

KOMENTERA MERA!

snälla?

ja jag lever... faktist!

´Tjaa ! jag lever jag lovar!
men jag har haft släkten här hela helgen eftersom min syster fyllde år för ett tag sen och ja...
JAg skulle också ha spelat turnering i helgen MEN: när jag gick o lade mig vid elva o somnade vid halv tolv så vaknade jag sedan igen av att min mina kusiner kommer upp och flabbar men då lyckas jag i af somna om med hjälp av en kudde över huvudet MEN: då kommer min mamma upp typ fem min senare och skriker ngt om lejonkungen :O !?!?
man bah jag har vääääldigt tur med min skönhetssömn -.-
man bah VAFAN? för nästa dag skulle jag gå upp kl halv åtta och spela klubbmästerskapen ... men jag förlorade den första och lättaste matchen p ga sömnbrist bl a så jag lämnade wo och åkte hem och gick på stan i stället.. den dagen köpte jag bara en t- shirt men nästa dag köpte jag två par skor ett par såg ut såhär :

röda tygskor :)
sen så kollade jag i lördags också på en jättesöt kjol som jag inte äns vet varf jag inte köpte plus att jag glömde kolla vad den kostade men jag o mami ska åka o köpa den nästa helg :)

prickig kjol från monki (:
skriv i komentar vad du tycker om kjolen och om jag ska köpa den :)

så det var min helg det , kanske slänger in ett till inlägg om en stund som kompensation för helgen
 men nu ska jag plugga

tack o hej från en levande tjej  ;)


Studiedag :)

Jaha idag har man studiedag dårå fst jag gick upp vid tjugi i nio p g a att någon jävel ringde och sökte monika !? :S
man bah tack så jävla mycket för telefonväckningen som jag inte hade beställt -.-
well well idag kanske jag skulle ha picnic med andru limpan ampi och rutan men  vi får se, annars får jag väl typ damsuga huset så att jag kan betala min skuld till mami.. heh upps jag skulle betala mitt halva guldkort men jag ''trodde'' att de kostade 1200 så jag har inte de där sista femti kronorna men om jag typ klipper gräset eller damsuger huuset så får jag fyrtio och linn e skyldig mej tie sen påsklovet så då e de lugnt om jag damsuger för gräsklipparen e inte laddad... annars tycker jag nog att de e ruligare att klippa grästet faktist... men whatever allt för guldkortet :)
 jag nås på mobilen hela dagen (tror jag) så om du vill ngt e de bara o ringa :)

tack o adjö söker du monika så
DÖ!


Onsdag!

TJEEENARE BLOGGISH OCH LÄSARE!
 jag har ju faktist typ fem stycken XD
I af dagens outfit såg ut såhär:

 he lite stor bild kanske men i af..
jag hade också med mig min kamera till skolan i dag så de blev en del bilder:D

 eller jag orkar inte ladda uppa alla men de här va i af amanda elin jag andrea o linn på toan, ada var sjuk idag :(

efter skolan så åkte jag hem för jag hade träning, jag skulle möta en kille i final i en turnering meeeeen han utklassade mig. Då blev jag sur för då fick han extraglassen i stället för mig! :P :O
Inte nog med att jag fick spö av honom och fick käka glass ( ^^, ) utan sen var det vattenkrig också som vanligt på avslutningarna och mera som vanligt så blev jag heeeeeelt bombad. Efter 20 sekunder hade jag fått tre vatten flaskor över mig jag bah aha vrf bombar alla mig?! vad har jag gjort ?! men det var kul i af fast efteråt såg jag ut såhär XD

jag hade faktist två torra fläckar på min tröja :O

aja de var min onsdag.. juste imorn har vi studiedag hör av dig om du vill träffas :)

tack o hej från en dränkt tjej :P


HEADER :D

ÄNTLIGEN!!!
Nu har jag äntligen fått en header av emma, ( tusentack till dig)
så nu undrar jag såklart vad alla andra tycker om den? de e bara o skriva en komentar för jag gillar ¨såna (:
jag hinner typ inte skriva så mycket nu för jag ska ducha , även fst jag redan e helt dränkt
som jag ska skriva mer om sen ;)
men i alla fall tusen tack till emma ( www.baraemi.blogg.se )

tack o hej mer blogg senare från mej :)


tiiiiiisdag= BOOORING!

hejsan svejsan!
Nu ska jag skriva lite om dagen:
...
okej de har inte hänt ett skit  typ,.,.
 men i alla fall så lägger jag upp dagens outfit :)

röd adidas,
randig t-shirt,
gråa nike mjukisbyxor,
o vita strumpor :)

Jag hade en vit plommonblomma i håret som andrea typ lackade på,
 men den ruttnade så jag slängde den i matsalen :P
och nu en bild på lite ''produkter'' som jag använde idag :)

parfym: christina aguilera inspier
mascara: volymious *4 (upps streck koden satt kvar tog bort den nu)
ansiktslotion: matifying day lotion

 mmm de va de de.. vad ska jag skriva om nu då .. äsch whatever de får väl vara slut då.
tack o hej tråkdag från mej


bra eller dålig :S

shoooooo bloggen !
just nu har jag verkligen inget liv, jag har ingenting att göra -_- booooring!
men då kom jag på att jag skulle blogga lite iaf, jag hoppas att de e ngn som läser min blogg annars känns det lite meningslöst liksom... ''/
om de nu e någon som läser min blogg så får väl ni också skriva lite :P lite kommentarer så jag också har ngt att läsa:P
till o börja med kan ALLA ( typ en verkar de som -.-) som läser säga ifall min blogg är bra eller dålig
så de e bara o kommentera och om den e dålig så skriv avd jag kan göra bättre :)

tack så mycke läs o sriv ditt tycke :P

måndag + helg

shululu bloggen och eventuella läsare!
I helgen invigde jag mitt guldkort som jag fick halva efter mycket tjatande, när vi kom dit på förmiddan var det asfint väder
och inte så mycket köer utom till insane som vi inte pallade stå i kö till just då men precis när vi ville åka den så hade dom ju såklart stängt den för säkerhetskontroll o öppnade den inte igen man bah JIPPIE eller snarare fan era små bajskorvar!-.- och då blev det också skita mycket köö till allt annat man bah boooooooooring så då gick det väldigt trögt men det var ju i af jätte fint väder. och så här såg det ut när jag var där med lina och ANNIE ( hämd, moahahah)

lina och annie äter melonremmar

lina den fina

annie sötpannie

osså jag i skrattkammaren XD

det var typ helgen det..
så nu till idag:
jag sov sjukt dåligt i natt så när jag blev väckt typ 40 min innan nödvändigt så blev jag typ deprimerad och jag var också tvungen att sjunga för min lillasyster o allt anledningen till att jag gick upp tidigt var alltså att hon fyllde år, det ända posetiva var att jag fick pankakor:) fast jag kände mej sjuk så jag ville först inte gå till skolan men jag gjorde de i af.. och sedan mådde jag mycket bättre fast vi fick ha ute gumpa i regnet -.-! wellwell på kvällen åt vi grillat med hasselbacks potatis o bearnäs smör mmums skita gott och sen blev de gräddtårta filibaba! nu ska jag bara skriva en sak till mäst claudia också ::

tack och adjö nu ska jag dö!
( i af sova godnatt =P)


valborg

Tjeeena!
igår var det valborg o på dagen var jag med ampi, på kvällen hade vi astråkiga gäster som jag var tvungen att hålla reda på vid majbrasan till våra föreldrar kom -.- men när dom hade gått var de i af kul :) och här kommer lite bilder:


amanda o fabio

majbrasan

andros mitt bland alla folk

linn skriker linn pratar linn ähm tittar? :P

Emma med cola

typ ett blommande körsbärsträd, tyckte det var coolt så jag tog en bild :)

så det var ganska många bilder som ingen ändå mommer titta på men i af
har inte ett skit å göra så det skulle va kul om ngn hörde av sej :)

tack o hej vill ngn göra ngt med mej ?

RSS 2.0